Restaurangtorget
Ta del av krögarföreningens varierande smakportioner i en mix av tradition och nya trender. Det kommer att blir en riktig fest för smakpaletterna. Passa gärna på att välja smakprover från restauranger som du aldrig har provat innan, kanske hittar du en ny favorit? 

Köp ditt smakhäfte i förväg på Halmstad Tourist Center!
Gör en kulinarisk resa i det myllrande restaurangtorget genom att smaka på krögarnas paradrätter. Häftena kommer en tid innan evenemanget att säljas på Halmstad Tourist Center och kommer även gå att köpa på plats under evenemanget. Varje häfte innehåller 5 kuponger och går att använda hos krögarna på restaurangtorget. 1 smarrigt smakprov mot 1 kupong, bra va? Häftet kostar 150 kr.

Dryckesbiljetter säljes separat.


Vällagad & rustik mat i en avslappnad miljö är vad The Bulls på Lilla torg erbjuder. The Bulls serverar vällagad, välsmakande och fräsch mat. Vare sig du sitter på deras stora uteservering eller inne i deras mysiga restaurang så är deras ambition att leverera service med ett leende och en trevlig upplevelse för dig och dina vänner.

På Harrys står det varma, välkomnande bemötandet och den vällagade maten i centrum. Den populära krogkedjan startade i Falkenberg 1993 och drivs idag av franschisetagare i drygt 30 orter runt om i Sverige. I samarbete med Harrys i Halmstad kommer vi att presentera en överraskning i samband med att programmet avslöjas. Stay tuned!

Hamngatan 43 serverar mat från olika kulturer vid sin uteservering beläget vid Nissans kant. Restaurangen serverar såväl sushi som hamburgare, ryggbiff och vegetariska alternativ. Precis som föregående år kommer Hamngatan 43 att dela monter med BM Bar & Mat. 

Vägg i vägg med Grand Hotel i Östra förstaden finner du denna nyrenoverade restaurang. Här möts du av en blandning från sekelskiftet anno 1900 och den nya tidens influenser. Inspirationen till menyernas uppbyggnad är hämtad från det sydeuropeiska sättet att äta, modern food sharing. 

Restaurang Hummër är ett mycket populärt, kulinariskt inslag i Halmstad City. Genom att ta in hummer i vardagen & servera premiumkött ihop med service i världsklass har man lyckts vinna Halmstadsbornas hjärtan. År 2018 tog sin Hummër in i White Guide: "Namnet uttalas "hummör" och man blir på riktigt gott humör under besöket på denna krog. Inredningen är trendigt bruksig och trivsam."

Längst ner på Storgatan hittar vi den genuina & inbjudande restaurangen The Dubliner. God mat & dryck i sällskap av livemusik i en riktigt skön atmosfär. Nattetid förvandlas restaurangen till en mycket populär nattklubb.

Solsidan är ett utav somrarnas absolut bästa tillskott i Halmstad City. Den oerhört populära uteserveringen lockar med god mat & kalla drinkar i en härlig atmosfär mitt på Lilla torg.

Restaurang Pio Matsal & Bar strävar efter att skapa matupplevelser som ger en god eftersmak, både för dig under just din upplevelse men även för vår planet. Pios vill laga god mat från grunden i kombination med goda drycker. Menyn arbetas fram med noga omtanke om säsong & av största respekt för råvaran.

Café Nosh har ett fantastiskt läge längs med Nissan. Caféet serverar inte bara god mat utan sätter både smak & miljö i fokus. Deras vision är enkel - När folk tänker på gott kaffe & bra mat så ska Café Nosh vara det självklara valet. Café Nosh använder framförallt närproducerade råvaror. De tycker det är viktigt att minimera miljöpåverkan samtidigt som lokala företag gynnas. 


Heagård är en stor ladugård i sten på en underbart vacker plats strax utanför Halmstad. Med en magisk miljö har man skapat en mötesplats för livsnjutare. Den stora byggnaden med anor från 1600-talet rymmer restaurang, galleri, bageri, café samt kläd-, delikatess- och inredningsbutik. Här får du en helhetsupplevelse i lantlig lyx.

Spis & Deli har levererat högkvalitativ mat utan kemiska tillsaster till sina kunder sedan 2008. Den första publika resturangen öppnades 2011 & har varit en succé i Halmstad från första början. I höst får restaurangen en spännande makeover.

Bara ett stenkast från Nissan i anslutning till Halmstads Teater hittar vi Bistro Jarlen. En kvarterskrog & bistro i fransk stil med influenser från det svenska & franska köket. Med råvaror av högsta kvalitet & en stor passion för vin & matlagning hoppas de kunna tillföra det där lilla extra i Halmstads uteliv. 

På vägen ut mot Tylösand finns en temarestaurang full av country-charm. När det gäller kött finns det inga genvägar utan Wild West steakhouse använder sig bara utav det absolut bästa. Här väntar en upplevelse utöver det vanliga. 

Mr Vinc'k Burger är en Gastropub med fokus på Hamburgare. Restaurangen arbetar med närproducerade råvaror i så stor mån som möjligt. Söker du hög kvalitet & god service är Mr Vinc’k en restaurang för dig.


Precis vid Nissans kajkant hittar du en oas för dig som älskar Champagne & delikata smårätter. I kylarna finns alltid mer än tvåhundra olika Champagner & samtliga går att få på glas! Med anno från tidigt 1900-tal fram till idag. Alla med sin unika historia, som den kunniga personalen gärna berättar mer om.  
Boka gärna in dig & ditt sällskap på en exklusiv champagneprovning!